Yeni Bitcoin (BTC) ETF Başvurusu VanEck Tarafından Sunuldu

0
145
VanEck
VanEck

Yatırım şirketi VanEck, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) değiştirilmiş bir S-1 başvurusu göndererek Bitcoin Borsa Yatırım Fonu (ETF) için onay alma yarışında yeni bir adım attı.

Bu hamle, Bitcoin’in potansiyelini ortaya koyan güçlü bir sosyal medya kampanyasıyla birleştiğinde, VanEck’in kendisini kripto para birimi ETF alanında ön sıralarda konumlandırma konusundaki kararlılığının sinyalini veriyor.

Güncellenen başvuru, çok sayıda firmanın SEC’in gelecek ayki nihai karar tarihini öngörerek tekliflerinde ince ayar yapması nedeniyle kritik bir zamanda geldi.

Bu arada endüstri devi BlackRock, kendi güncellenmiş dosyasında Jane Street ve JPMorgan’ı yetkili katılımcılar (AP’ler) olarak adlandırdı ve bu da ETF onayına yönelik yarışta rekabetçi bir tempo belirledi.

VanEck’in son değişikliği, Bitcoin ETF’si için yalnızca nakit yaklaşımına doğru stratejik bir değişimi ortaya koyuyor. Bu, bu başvuruyu, SEC’in onaylamadığı ayni mekanizmaları içeren önceki tekliflerden farklı kılmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz