Yeni Binance CEO’su Aşırı Yükseliş Tahmininde Bulundu

0
344
Binance
Binance

Yeni Binance CEO’su Richard Teng, şirketin geleceği için cesur bir bakış açısı paylaştı. Fortune’un yakın tarihli bir raporunda Teng, Binance’in daha çok geleneksel bir finans şirketine nasıl dönüştüğünü ayrıntılarıyla anlattı. Bu değişiklik daha net bir kurumsal yapıyı ve daha fazla şeffaflığı içeriyor. Binance’in yeni CEO’su Richard Teng liderliğindeki değişiklikleri, daha sürdürülebilir girişlerin yanı sıra daha güvenilir ve saygın bir kripto piyasası olarak tanımladı.

Teng, bu değişikliklerin uzun vadede Binance’e yardımcı olacağına inanıyor. Daha fazla büyük yatırımcının paralarını kripto para birimlerine yatırmaya başlayacağını ve bunun da kripto sahibi insan sayısını %5’ten %20’ye çıkaracağını öngörüyor. Bu gerçekleşirse, piyasaya akan toplam parada önemli bir artış anlamına gelebilir.

Binance, bu resmi standartları karşılayarak daha fazla kurumsal yatırımcının ilgisini çekebilir; bunlar, katılımları piyasayı daha güçlü ve daha istikrarlı hale getirebilecek bankalar ve yatırım fonları gibi büyük oyunculardır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz