XRP Yüzde 10 Daha Düşebilir

0
158
XRP
XRP

2024 yılı yaklaşırken XRP kritik bir düşüşle karşılaştı ve son zirvesinden %15 oranında kayıpla şu anda 0,52 dolar civarında seyrediyor. Azalan hacim, mevcut gerilemenin kısa vadede ivme kaybedebileceğini gösteriyor ancak mevcut fiyatın altında önemli bir destek seviyesi eksikliği devam ediyor.

XRP için bir sonraki dikkate değer savunma hattı, tarihsel olarak dayanıklılığı kanıtlanmış bir eşik olan 0,47 dolarlık destek seviyesinde, geçmişte üç kez, özellikle de Ekim ayında bu seviyeden toparlandı. Bu tarih, başka bir geri dönüşün başlangıcı olabilir.

Öncelikle işlemsel faydası ve bir değişim aracı olarak tanınan XRP, şu anda diğer alanlarda, özellikle Solana veya Ethereum ile karşılaştırıldığında çok fazla değer sunmuyor. Dahası, devam eden hukuki çıkmazlar varlık için zorlayıcı bir düşüş eğilimi oluşturarak gölge düşürüyor ve son dönemdeki fiyat kaybına katkıda bulunuyor.

XRP 0,47 dolarlık desteği ihlal ederse, %10’luk bir düşüş daha tetikleyebilir ve fiyat istikrarı için yeni bir temel bulmadan önce potansiyel olarak 0,42 ila 0,43 dolar aralığına yerleşebilir. Ancak 0,47 dolar seviyesi tarihi bir öneme sahip.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz