XRP, Piyasa Düşerken Yüzde 11 Değer Kaydetti

0
306
XRP
XRP

CoinMarketCap verilerine göre, XRP son yedi gün içinde %11 düştü. XRP, son 24 saatte %8,20 düşüşle 0,65 dolardan el değiştiriyor. Sonraki düşüşler, RSI göstergesinin aşırı satım bölgesine girmesine neden oldu. Göreceli güç endeksi (RSI), bir varlığın aşırı alınıp satılmadığını belirlemek için son fiyat dalgalanmalarının kapsamını tartan bir teknik analiz göstergesidir.

RSI okuması 30’un altına düşerse, varlık aşırı satılmış olarak kabul edilir. Negatif değer ne kadar büyük olursa, olası bir satın alma şansı o kadar yüksek olur. XRP söz konusu olduğunda, RSI okuması dört saatlik grafikte 16.84’e ulaştı.

Daha önce Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, SEC davasına rağmen şirketin ABD dışında “rekor büyüme” yaşadığına dikkat çekti. Bununla birlikte yakın zamanda ETC Group, Avrupa’nın önde gelen dijital varlık borsası Deutsche Börse Xetra’da XRP destekli ETC’sinin listelendiğini duyurdu. XRP, Xetra’da işlem gören Bitcoin, Ethereum, Solana, Cardano, Polkadot, Litecoin, Avalanche, Cosmos, Polygon ve Uniswap dahil olmak üzere şirketin kurumsal düzeyde kripto borsasında işlem gören ürünler (ETP’ler) grubuna katılacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz