XRP Haftalık Fon Girişlerinde Yüzde 338’lik Şaşırtıcı Bir Artış Kaydetti

0
199
XRP
XRP

Kripto piyasası için fırtınalı bir haftada CoinShares’in son raporu, XRP odaklı yatırım ürünlerine yönelik haftalık fon girişlerinde %338 oranında şaşırtıcı bir artış olduğunu ortaya koyuyor.

Veriler, girişlerin yalnızca bir hafta içinde 800.000 dolardan etkileyici bir şekilde 2,7 milyon dolara fırladığını ortaya koyuyor. Bu artış, XRP ETP’lerdeki net akışı Aralık ayının başından bu yana 3,6 milyon dolara çıkardı ve Ethereum’u (ETH) bile 2 milyon dolar geride bıraktı. Ancak XRP, 156 milyon dolarla bu rakamın başında yer alan altcoin Solana (SOL) ile karşılaştırıldığında hala yetersiz kalıyor.

Geçen haftaki performans, %338’lik olağanüstü bir kazançla XRP için bir dönüm noktası oldu. Ancak dijital varlık yatırım ürünleri manzarası zıt bir hikaye anlatıyor. Genel olarak, toplam 16 milyon dolarlık küçük çıkışlar yaşandı ve 11 haftalık giriş serisi sona erdi.

Bitcoin, 32,8 milyon dolarlık çıkışa tanık olarak bu eğilimin en büyük darbesini alırken, Kısa Bitcoin ETP’leri de 300.000 dolarlık küçük çıkışlar yaşadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz