XRP Ekibi Evden Çalışmaya Başladı, Borsalara XRP Transferleri Sürüyor

0
419
Ripple
Ripple

Ripple’ın Yazılım kanadı olanı C++ ekibi, korona virüsü nedeniyle uzaktan çalışmaya başladı. Bununla birlikte 212 milyon XRP yakın zamanda transfer edildi.

Korona virüs dünyanın dört bir yanını sardı ve giderek daha fazla insanı etkiliyor. Bu nedenle birçok şirket çalışanı evden çalışmaya yönlendiriliyor. Uzaktan ekip yönetme konusunda uzman olan Ripple şirketi bu konuda olan tecrübelerini paylaştı. Ripple şirketinin baş mühendislerinden Nik Bougalis, ofis çalışanlarını evlerinden çalışırken nasıl organize edilmesi gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu. Nik çalışanları soru sormaya teşvik etti ve evlerinden çalışan ekibinin en iyi şekilde iletişime geçebilmesi için mesajlaşma uygulamalarının kullanılmasını önerdi.

Bu arada XRPL Monitor, XRP fiyatı 0.13 dolara düşmesinden sonra kripto borsaları ve anonim cüzdanlar arasında 212 milyon XRP aktarıldığını tespit etti. Yaklaşık 8 saat içinde 212 milyon XRP’nin çeşitli cüzdanlar da dahil olmak üzere Coinbase Pro, Bithumb ve Coinone gibi kripto borsalarına aktarıldığı açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz