XRP Boğa İşareti Gösteriyor

0
288
XRP
XRP

Piyasa analitiği şirketi Santiment’e göre XRP, yaklaşan bir fiyat artışının belirtilerini gösteriyor. Santiment’in bir tweet’ine göre, kripto piyasası haftaya başlamak için nispeten durgun görünüyor, Ripple’a bağlı XRP yükseliş ivmesi belirtileriyle dikkat çekiyor.

Firma, XRP’nin “hafif bir yükseliş işareti” gösterdiğini öne sürüyor. Bazı traderlar XRP’lerini potansiyel olarak zarar ederek satıyorlar ve tarihsel olarak değer artışından önce gelen fiyatlarda düşüşe neden oluyorlar. Tweet, bu davranışı “tarihsel olarak, kâra kıyasla daha büyük bir kayıp oranında hareket eden paraların değer kazanma olasılığının daha yüksek olduğunu” belirterek açıkladı.

Daha geniş kripto para piyasasında, CoinGecko’dan alınan veriler nispeten düz bir performans gösteriyor. Önde gelen kripto para birimi Bitcoin (BTC), 7 günlük %12,5 artışla yaklaşık 30.303 dolardan işlem görüyor. En büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH), 7 günlük %7,9 artışla 1.867,41 dolar değerinde. XRP, 7 günlük %2,0 düşüş göstermesine rağmen, Santiment tarafından değer artışı potansiyeli gösterdiği belirlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz