XRP Balinaları 10 Yıllık Yeni Dönüm Noktasına Ulaşıyor

0
160
XRP
XRP

Zincir içi veri toplayıcı Santiment tarafından yayınlanan yakın tarihli bir rapora göre, XRP Ledger, on yıldan fazla bir süredir en yüksek sayıda küçük XRP cüzdanının ortaya çıktığını gördü. Ayrıca son üç yılda çok önemli bir kilometre taşına daha imza atıldı.

Bu arada, XRP balinalarının faaliyetleri bu hafta artıyor ve yüz milyonlarca XRP’yi merkezi kripto para birimi borsalarına aktardılar.

Santiment’in yakın zamanda yayınlanan tweet’i, XRP Ledger’ın artık sıfırdan fazla XRP parası içeren 5,02 milyon cüzdana sahip olduğunu ortaya çıkardı. Rapor, bunun XRP’nin 10 yılı aşkın halka açık ticareti boyunca en yüksek balina adresi sayısı olduğunu vurguluyor.

Santiment, bugünün rakamlarıyla karşılaştırıldığında, örneğin 31 Ocak’ta, içinde sıfırdan fazla XRP bulunan toplam cüzdan sayısının 1,5 milyon olduğunu açıkladı. Piyasa kapitalizasyon değeri açısından altıncı en büyük kripto para birimi olan XRP, son üç yıl içinde bu cüzdanların 2 katından fazlasını ekledi; bu, cüzdan ağının genişlemesi açısından artı %104’tür.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz