Worldcoin (WLD) Önemli Kilometre Taşlarına Ulaşıyor

0
149
Worldcoin
Worldcoin

Çinli kripto gazetecisi Colin Wu, bu yılın başlarında OpenAI’nin kurucusu ve CEO’su Sam Altman tarafından başlatılan Worldcoin (WLD) hakkındaki haberleri paylaştı. Worldcoin’in yakın zamanda ulaştığı önemli kilometre taşlarını ve şirketin World ID doğrulaması hakkında yaptığı büyük güncellemeyi duyurdu.

Worldcoin tarafından yayınlanan bir blog gönderisine göre, World ID doğrulaması artık Worldcoin’in donanım aygıtı Orb – teknoloji merkezi Singapur kullanılarak gerçekleştirilebilecek yeni bir konuma sahip. Worldcoin aynı zamanda Hindistan, Fransa ve Brezilya için böyle bir fırsatı ortadan kaldırarak bu ülkelerdeki müşterileri bu doğrulamayı yapma şansından mahrum bıraktı.

Worldcoin, World ID ile uyumlu World App cüzdanının şu anda yaklaşık 2 milyon aylık aktif kullanıcıya sahip olması nedeniyle beş milyondan fazla indirmeyle zirveye ulaştı. Ayrıca yakın tarihli bir rapora göre, mega popüler bilgisayar oyunu Minecraft’ı yaratan Mojang, Microsoft ve Worldcoin ile işbirliği yapmaya başladı ve bu teknoloji devlerinden blockchain kullanarak oyununun dijital güvenliğini artırma konusunda yardım aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz