Willy Woo: Bitcoin Bir Daha Asla 30 Bin Doların Altına Düşmeyebilir

0
193
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC) fiyatı, tüm kripto para birimi ekosisteminin ölçüldüğü fiili standart olmaya devam ediyor. Bitcoin’in gelecekteki fiyatına ilişkin önemli bir analiz yakın zamanda üst düzey piyasa analisti tarafından paylaşıldı ve BTC’nin bir daha asla 30.000 dolar fiyat seviyesini göremeyebileceğini belirtti.

Tıpkı Bitcoin’in 10.000 dolar fiyat seviyesine doğru bir geri çekilme gerçekleştirmiş gibi görünmesi gibi, Woo da doğru koşullar konusunda iyimser; aynı şey 30.000 dolar aralığı için de söylenebilir.

“Bitcoin Maliyet Temel Yoğunluk Haritası” tarafından desteklenen analizine göre, üç farklı olay Bitcoin’in mevcut temel destek bandını yeniden test etmesini engelliyor. Bunun, Bitcoin’in mutabakata varılan bir fiyatta güçlü bantlar kaydettiği, dijital para biriminin ayı piyasasından çıktığı ve piyasanın bir sonraki yarıya doğru ilerlediği zamanlarda gerçekleştiğine dikkat çekti.

Bitcoin şu anda üç koşulu sergiliyor; merakla beklenen halving etkinliğinin önümüzdeki Nisan ayında yapılması planlanıyor ve piyasa genel olarak ayı piyasasından çıkıyor. Bitcoin’in fiyatı bu yazının yazıldığı sırada %0,36 artışla 37.263,76 dolara yükseldi ve yılbaşından bugüne (YTD) %126 artış gösterdi.

Willy Woo’ya göre Bitcoin (BTC) ekosistemi 2010’dan bugüne çarpıcı biçimde değişti. Bu süre içerisinde kripto paranın kullanıcı tabanı 10.000’den 300 milyona çıktı ve değer saklama aracı olarak kullanımı da arttı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz