Wall Street Analistleri Bitcoin’in 40 Bin Dolara Düşmesini Bekliyor

0
356
Bitcoin
Bitcoin

Bloomberg tarafından yayınlanan habere göre Wall Street’ten bir grup analist, mevcut Bitcoin (BTC) düzeltmesinin devam etmesini ve lider kripto para birimi Bitcoin’in 40 bin dolara kadar düşmesini bekliyor. Birkaç Wall Street şirketinden çizelgeciler, mevcut Bitcoin döviz kurunun diğer spekülatif varlıklara benzer şekilde 200 günlük MA’ya geri dönmeye devam edeceğini belirtti. Bu durum gerçekleşirse, Bitcoin 45 bin dolarlık seviyesinden 40 bin dolara inebilir.

Tallbacken Capital Advisors CEO’su Michael Purves, ayıların şu anda kripto piyasasının kontrolünü ele geçirdiğini ifade etti. Bitcoin’in 42 bin dolarlık seviyeyi tutması gerektiğini söyleyen Purves, aksi takdirde Bitcoin’de daha büyük bir düşüş meydana gelebileceğini öngördü.

Öte yandan Tom Lee’nin öncülüğünü yaptığı Fundstrat Global Advisors’ın finans uzmanları bunun tersini düşünüyor. Şirketin stratejisti David Grider, Bitcoin’in yakında yükseliş göstereceğine inanıyor. Grider, büyük düzeltmelerin bir boğa piyasası için normal olduğunu belirtti. Bu arada geçtiğimiz gün Tom Lee, Bitcoin’in sene sonunda 125 bin dolara yükseleceğini tahmin etti. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz