Vitalik Buterin: “Önemli Bir Şey Olmak Üzere”

0
306
Vitalik Buterin
Vitalik Buterin

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin geçtiğimiz günlerde kripto para birimi topluluğunu şaşırtan gizemli bir tweet paylaştı. Buterin, ayrıntıya girmeden “önemli bir şeyin” yaklaşmak üzere olduğunu “söylentilerden” duyduğunu tweetledi.

Kanadalı programcı, “Lütfen her şeyi erken öğrenen insanlarla olan seçkin sosyal bağlantılarımın beni havalı yaptığı gerçeğini kabul edin ve lütfen kendi havalı imajımı doğrulamama yardım edin,” diye ekledi. Tuhaf tweet karşısında şaşkına dönen kripto para topluluğu, Buterin’in troll mü yoksa gerçekten topluluğa bir şey mi anlatmaya çalıştığını anlamaya çalışıyor.

Buterin’in uyarısı, önde gelen risk sermayedarı Paul Graham’ın güvenilir bir kişiden duyduğu bilgilere dayanarak kripto para birimi ekonomisinin “sistemik bir risk” yaşamak üzere olduğunu söylediği kıyamet senaryosunu andıran tweet’inin ardından geldi. “Somut bir şey bilmiyorum ama açığa çıkarsam endişelenirim” dedi. Buterin, Graham’ın muğlak kıyamet uyarısıyla dalga geçiyor olabilir. Bir Twitter kullanıcısı, “Kripto için yaklaşan bir sistemik riski tahmin etmek, İngiltere’de yağmur yağacağını tahmin etmek gibidir. Evet, siz buna haber dediniz. Haber değil,” diye yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz