VeChain İlaç Devi Bayer İle Ortaklık Duyurdu!

0
466

Özellikle tedarik zinciri ve izlenebilirlik çözümleri ile ciddi bir alan yakalayan VeChain, Alman ilaç devi Bayer’in Çin şubesi olan Bayer China ile yeni bir işbirliğine gittiklerini açıkladı.

2019 Yılında Bayer Chnan’nın açtığı partnerlik programında pek çok rakiple yarışan VeChain bu alanda CSecure isimli çözümü ile rakiplerini geride bırakarak birinci olmuştu. O dönemde nsonra geliştirmeleri süren proje ile Bayer tarafından “Ömür Boyu İşortağı” sıfatı kazanarak bu alanda bir çözüme ihtiyaç duyduklarında çalışacakları çözüm üretici sıfatını kazanmıştı.
Bayer’in sadece Çin’de 9000’den fazla çalışanı 3.7 milyar Euro’nun üzerinde satışı mevcut.

CSecure, VeChain tarafından Bayer’in dijital ortamdaki klinik çalışmaları takip edilebilirliği için ihtiyaç duyulması sorununa bir çözüm olarak oluşturuldu. CSecure platformu, bir işletmeyi VeChainThor blok zincirine yerleştirmek için gerekli tüm donanım, yazılım ve hizmet protokollerini içeren bir kit olan VeChain’in mevcut ürünü ToolChain’i kullanıyor.

CSecure ile ilaçlar için klinik çalışmaların çeşitli aşamalarından elde edilen veriler VeChain Thor Blockchain’e yükleniyor Böylece araştırmacılar, tedarikçiler, distribütörler, ortaklar ve son kullanıcılar gibi süreçteki diğer paydaşlar bu verilere erişebilirler. Veriler blok zincirine kaydedildikçe CSecure platformuna erişen paydaşlar, blockchain ile kaydedilen verilerin ve işlemlerin izlenebilir, şeffaf ve denetlenebilir olduğundan emin bir şekilde çalışmalarını yapabiliyor. Her tıbbi ürün benzersiz bir VID’ye (VeChain ID) sahip bir QR kodu ile bağlanıyor ve VeChainThor Blockchainine kaydediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz