Uzun Süredir Hareketsiz Kalan Ethereum Cüzdanı Uyanıyor

0
230
Ethereum (ETH)
Ethereum (ETH)

Ethereum’un sekizinci yıl dönümüne denk gelen, sahibi ve ilk coin arzı (ICO) katılımcısı 641 ETH transfer etti ve stake etmeye başladı. Kripto cüzdanı faaliyetlerini izleyen bir blockchain analitik firması olan Lookonchain’e göre, daha önce etkin olmayan bir Ethereum cüzdanı yakın zamanda yaşam belirtileri gösterdi.

Ethereum’un sekizinci yıl dönümüne denk gelen, sekiz yıldır hareketsiz kalan bir ilk coin arzı (ICO) katılımcısı, cari fiyatlarla yaklaşık 1,19 milyon dolar olan önemli miktarda 641 Ethereum (ETH) transfer etti ve stake etmeye başladı. CoinGecko’nun verilerine göre Ethereum, şu anda fiyatı 1.865,34 dolar olarak sabitlenen kripto para birimleri arasında ikinci sırada yer alıyor.

Piyasa değeri, kripto ekonomisindeki önemli varlığını gösteren 224,17 milyar dolarlık ağır bir seviyede bulunuyor. Bitcoin’den sonra piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum, son sekiz yıldaki astronomik büyümesini sergileyen yaklaşık 0,31 dolarlık bir ICO fiyatıyla hayata başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz