Uyuyan Ethereum Adresi 8 Yıldan Fazla Bir Süre Sonra Uyanıyor

0
126
Ethereum
Ethereum

Önemli miktarda ETH tutan, daha önce aktif olmayan bir Ethereum adresi aniden aktif hale geldi. Whale Alert’e göre, 200 ETH (506.140 dolara eşdeğer) içeren bu madencilik öncesi Ethereum adresi, sekiz buçuk yıldan fazla bir süre boyunca hareketsiz kaldıktan sonra faaliyet gösterdi.

Çoğu zaman, uzun süredir hareketsiz olan kripto para birimi adreslerinin etkinleştirilmesi, kripto endüstrisinde spekülasyonları ve ilgiyi harekete geçirir. Bu tür hareketler genellikle ilk aşamalarında Ethereum gibi kripto para birimlerini çıkaran veya satın alan erken benimseyenlerle veya yatırımcılarla bağlantılıdır.

Bu adresin yakın zamanda etkinleştirilmesi münferit bir olay değildir. Aralık 2023’te, 11.640 ETH’ye sahip benzer bir madencilik öncesi adres, 8,4 yıl sonra yeniden faaliyete geçti. Daha önce, aynı yılın ekim ve eylül aylarında, sırasıyla 2.000 ETH ve 200 ETH içeren adresler, sekiz yıldan fazla bir süredir işlem yapılmamasının ardından yeniden etkinleştirildi.

Bu örnekler, potansiyel olarak yatırımlarını yeniden değerlendiren veya varlıklarını nakde çevirmeye karar veren erken yatırımcıların veya sahiplerin bu tür hareketleri tetiklediği bir modeli akla getiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz