Ünlü Yazardan 300.000 Dolarlık Bitcoin Tahmini

0
115
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

En çok satan kitabı “Zengin Baba Yoksul Baba” ile ünlü finans eğitimcisi ve yazar Robert Kiyosaki, cesur Bitcoin fiyat tahminiyle bir kez daha gündeme geldi. Kiyosaki, önde gelen kripto para birimine olan sarsılmaz güvenini sosyal medyada dile getirerek, Bitcoin’in değerinin 2024 yılı sonuna kadar 300.000 dolara yükselebileceğini öne sürdü.

Kiyosaki’nin Bitcoin’e yönelik yükseliş duruşu, kripto para biriminin piyasalardaki son dönemdeki inişli çıkışlı yolculuğunun ortasında ortaya çıkıyor. Bu hafta başında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra Bitcoin önemli bir satış dalgasıyla karşı karşıya kaldı ve %14’ün üzerinde anlık bir düşüşe neden oldu. Ancak kripto para birimi, güçlü satın alma baskısıyla hızla toparlandı ve şu anda 66.000 dolardan işlem görüyor.

Yazarın enflasyona ve ekonomik istikrarsızlığa karşı bir önlem olarak Bitcoin’e olan inancı tutarlı olmuştur. Kiyosaki, altın, gümüş ve özellikle Bitcoin gibi varlıkları savunarak finansal hazırlıklı olmanın ve çeşitlendirmenin önemini defalarca vurguladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz