Ünlü Yazar ‘Gerçek Bitcoin’ Alma Zamanının Geldiğini Söyledi

0
84
Bitcoin
Bitcoin

Finansal uzman, yatırımcı ve aynı zamanda kişisel finans yönetimi üzerine klasik kitap olan “Zengin Baba Yoksul Baba”nın yazarı olarak da bilinen Robert Kiyosaki, Bitcoin satın almak için neden mükemmel bir zaman olduğunu paylaştı.

Robert Kiyosaki, “Çin’deki dev bir bankanın daha battığını” belirten büyük bir tweet yayınladı. Görünen o ki, ünlü yazar, gayrimenkul batık kredilerinin yavaş yavaş artması nedeniyle en büyük Çin bankalarının bilançolarının şu anda erozyona uğramasından bahsediyor.

Bu haftanın başında Chinese Bank of Communications Co., gayrimenkul sorunlu kredi oranının %2,8’den %4,99’a yükseldiğini bildirdi. Ayrıca Bloomberg’e göre “segmentin özel kredileri (kötü kredilerin öncü göstergesi) %23 artışla 9,88 milyar yuan’a (1,4 milyar dolar) yükseldi.” Kiyosaki, Çin’in dünyanın en büyük üç bankasına sahip olduğuna dikkat çekti.

Kiyosaki, X takipçilerine, yaşları ne olursa olsun, “fiat, dolar dahil sahte varlıklardan kurtulmaları” ve “gerçek altın, gümüş ve gerçek Bitcoin” satın almaya başlamaları çağrısında bulundu. Ayrıca Nisan ayı sonunda gerçekleşecek BTC yarılanmasından önce 10 Bitcoin daha almayı planladığını belirtmişti. Bundan sonra, Eylül ayına kadar Bitcoin’in hızla yükselerek 100.000 dolar fiyat seviyesine ulaşmasını bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz