Ünlü Yazar Bitcoin’i Tercih Etmeye Devam Ediyor

0
219
Bitcoin
Bitcoin

Ünlü yazar borsanın yükseliyor olması gerekmesine rağmen hala Bitcoin’i tercih ettiğini belirtti. Tanınmış yatırımcı, yazar ve girişimci ve finans üzerine popüler çok satan kitap “Zengin Baba Yoksul Baba”nın yazarı Robert Kiyosaki, The Wall Street Journal’ı eleştirdi ve son yaptığı açıklamada ABD ekonomisinin şu anda güçlü bir seviyede olduğuna dair şüphelerini dile getirdi.

Ana akım medya ve ekonomistlere göre borsa bu yıl yükselişte. Nasdaq 100 endeksi tek başına Mayıs sonu ile Temmuz sonu arasında %13,50 arttı ve şu anda 15.760 dolardan işlem görüyor.

S&P 500, yılın başından bu yana %17 arttı. Ancak Kiyosaki, bu artışın ekonomi ile alakalı olmadığını, ABD hükümetinin ABD borç tavanını yükseltmesinden kaynaklandığını belirtti.  Bu çok önemli faktör nedeniyle Robert Kiyosaki, güvenli liman varlıkları olan Bitcoin, altın ve gümüşe bağlı kalmayı tercih ettiğini söylüyor. Ayrıca yeni bir tweet’te “Amerika iflas etti” iddiasında bulundu. Kiyosaki, Bitcoin fiyatı konusunda iyimser görünüyor. Gelecek yılın sonunda BTC’nin 100.000 dolara veya 120.000 dolara ulaşacağına inanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz