Ünlü Yazar Bitcoin’e Desteğini Sürdürüyor

0
258
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Tanınmış yatırımcı, altının çökebileceğini söyleyerek lider kripto para birimi Bitcoin’e destek verdi. Finansal okuryazarlık üzerine klasik kitap “Zengin Baba Yoksul Baba” yazmasıyla ünlü Robert Kiyosaki, altın ve gümüşe de inansa da Bitcoin’e bahis yapmaya devam ettiğini belirtti. Kiyosaki, altının çökmek üzere olduğunu söyleyen saygın bir fon yöneticisinin öngörüsüne atıfta bulundu.

Twitter hesabından paylaşım yapan Kiyosaki, büyük saygı duyduğu fon yöneticisi Steve Van Meter’in altın fiyatının 1.000 dolara düşmesini beklediğini söylüyor. Kiyosaki’ye göre Meter, piyasaların “altının yükselmesini beklemekten yorulduğuna” inanıyor.Daha önceki birçok tweet’inde Kiyosaki, Federal Rezerv hiçbir şey tarafından desteklenmeyen dolarları bastığı için yakında USD’nin çökmesini beklediğini ifade etti.

Kiyosaki uzun süredir Bitcoin, altın ve gümüşe değer vermesiyle biliniyor. Altın şu anda 1.981 dolardan işlem görüyor. 5 Nisan’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.020 dolara ulaştı. Bununla birlikte yakın tarihli bir tweet’te Kiyosaki, Bitcoin’in yakında 100.000 dolar seviyesine ulaşabileceğini varsaydı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz