Ünlü Yatırımcı Henrik Zeberg, Kripto Pazarında %400 Büyüme Öngörüyor

0
144
Kripto Paralar
Kripto Paralar

Ünlü trader Henrik Zeberg, cesur bir tahminle, kripto para birimlerinin toplam piyasa değerinde %400 oranında şaşırtıcı bir artış olacağını ve bunun kayda değer bir 4,4 trilyon dolara çıkacağını tahmin etti. Kripto piyasasının, iki yıl önce tanık olunan önceki yüksek seviyeyi aşacak coşkulu bir yükselişin eşiğinde olduğuna inanıyor.

Zeberg’in güveni, kripto toplam piyasa değerinin kapsamlı bir analizine dayanıyor. Yakın geçmişini anlatan etkileyici bir tabloya işaret etti. Piyasanın toplam kapitalizasyonun 3,2 trilyon dolarlık şaşırtıcı bir rakama ulaştığı Kasım 2021’deki coşkulu zirvenin ardından, kripto piyasası zorlu bir dönem geçirdi.

Daha sonra yüzde 78,75’lik önemli bir düşüş yaşadı ve 2023’ün başında 688,44 milyar dolara geriledi ve bu da hissiyatın korkuya dönüşmesine neden oldu.

Ancak Zeberg’in analizi son altı ayda ilgi çekici bir gelişmeyi ortaya koyuyor: Piyasanın genelinde bir boğa bayrağı modeli ortaya çıktı ve şu anda değeri 1,29 trilyon dolar olan bir atılımla sonuçlandı. Trader, bu kırılmanın piyasada dikkate değer bir canlanmanın katalizörü olduğunu ve piyasayı muhteşem bir 4,4 trilyon dolara yükseltmeyi hedeflediğini öne sürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz