Ünlü Trader Bitcoin Fiyatının Patlamaya Hazır Olduğunu Söyledi

0
289
Bitcoin
Bitcoin

Ünlü kripto para analisti Jake Wujastyk, en son Bitcoin grafiğinde büyük bir fiyat yükselişinin sinyalini verebilecek bir modeli işaretledi. Wujastyk’in grafiği daralan bir aralıkta konsolidasyon gösteren bir fiyat hareketini gösteriyor. Teknik analistlerin “simetrik üçgen” olarak adlandırdığı şeyi gösteriyor.

Bu model, genellikle önemli bir fiyat hareketinden önce gelen bir noktaya yaklaşan daha düşük yüksekler ve daha yüksek en düşüklerle karakterize edilir.

Bitcoin fiyat grafiği, üçgenin hem üst hem de alt sınırlarını test eden fitilli bir dizi mum gösteriyor ve bu da piyasada kararsızlığa işaret ediyor. Ancak zirveye yaklaşan konsolidasyon paterni, yönü henüz teyit edilmeyen kararlı bir hareketin ufukta olduğu anlamına gelebilir.

Bitcoin’in 43.634,43 dolar gibi harika bir fiyatla fiyatlanmasıyla birlikte piyasa, Bitcoin’in bir sonraki büyük hamlesi için nefesini tutuyor. Kripto dünyasında 2024’ün ilk aylarında Bitcoin ETF’sinin onaylanması bekleniyor; bu, piyasaya taze enerji pompalayabilecek bir hareket.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz