Ünlü Milyardere Göre Elon Musk Piyasayı Kendi Çıkarı İçin Manipüle Ediyor

0
267

Güney Afrikalı bir milyarder olan bir finansal hizmetler şirketi olan Sygnia’nın CEO’su ve kurucu ortağı Magda Wierzycka, Elon Musk’ın Bitcoin piyasasını kendi çıkarı için manipüle ettiğine inanıyor. The Money Show’a katılan milyarder Wierzycka, Musk’ın SEC soruşturmasından kaçındığını dile getirdi.

Wierzycka, Elon’un Twitter’da Bitcoin’e yönelik attığı tweet’lerin, BTC’nin borsada işlem gören bir şirket olması durumunda, onu ciddi yaptırımların sonuçlarıyla bir SEC soruşturmasına tabi tutacağını belirtti. Ayrıca Wierzycka, Musk’ın Bitcoin eylemlerinin hızlı bir şekilde kâr etme planının bir parçası olduğunu söyledi. Güçlü ve etkili bir kişi olarak Musk’ın lider kripto para birimi Bitcoin’i manipüle ettiğine dikkat çekti.

Hatırlayacağınız üzere Tesla şirketi sen başında Bitcoin’e 1,5 milyar dolar yatırım yaptı ve ardından ödeme seçeneği olarak Bitcoin’i kabul etti. Bu da fiyatların yükselmesine neden oldu ve Musk çok ciddi bir kar elde etti. Ancak daha sonra Musk Tesla’nın çevresel nedenlerle Bitcoin’i kabul etmeyi bıraktığını belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz