Ünlü Girişimciye Göre Sonraki Bitcoin Boğa Koşusu Yaklaşıyor

0
389
bitcoin
bitcoin

Bu kripto girişimcisi, nedenlerini sunarak bir sonraki Bitcoin boğa koşusunun yakın olmasını bekliyor. Crypto Capital Venture’ın kurucusu ve CEO’su, kripto YouTuber Dan Gambardello, bir sonraki Bitcoin boğa koşusunun çok uzak olup olmadığı konusundaki görüşlerini paylaştı. İyimser bir şekilde yakında gelmesini beklediğini tweetledi.

Gambardello, kripto topluluğuna, 16 Mayıs 2019’da lider kripto para biriminin birim başına yaklaşık 8.000 dolardan işlem gördüğünü hatırlattı. Durum bir yıl sonra BTC’nin 8.000 dolara düştüğü ve ardından sözde “Kara Perşembe”de daha da düştüğü – 12 Mart’ta Bitcoin’in kısa bir süre için 4.000 doların altına düştüğü ancak hızlı bir şekilde düzeldiği zaman tekrarlandı. O dönem aynı zamanda unutulmazdı, çünkü dünya ham petrol oranlarının da kısa bir süre için sıfırın altına düştüğünü gördü.

Girişimci, Bitcoin’in büyümeye devam ettiğini ve 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 69.000 dolara ulaştığını söyledi. Bu nedenle, şimdi bir sonraki Bitcoin boğa koşusunun yakın olmasını bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz