Ünlü Analiste Göre BTC 36 Bin Dolara Doğru İlerliyor

0
275

Bitcoin (BTC), piyasayı daha yükseğe çıkarmak için yapılan son direnç düşüşünden sonra 24 Temmuz’da 34 bin dolara yükseldi. TradingView’den elde edilen veriler, BTC/USD’nin Cumartesi günü Bitstamp’ta 34 bin dolara ulaştığını ve ardından 200 dolar civarında düşüşe geçtiğini gösterdi.

Ünlü kripto para analisti Michaël van de Poppe, Bitcoin’in 32.500 dolar ile 32.700 dolar seviyelerindeki direnci kırdığını belirtti. Poppe’ye göre BTC bu seviyeleri destek seviyeleri olarak tutmaya devam ederse Bitcoin’in fiyatı 36 bin dolara yükselecek. Ayrıca Poppe Bitcoin için bir sonraki direnç seviyesinin 34.500 dolar olacağını tahmin etti ve muhtemelen bu hafta sonu Bitcoin’in bu seviyeye ulaşacağını belirtti.

Altcoinler ise kendi kazançlarının hızını yavaşlattı yine de hafta boyunca etkileyici performansını korudu. Piyasa değerine göre en iyi elli kripto para biriminin çoğu haftalık %10 veya daha fazla getiri kazandırdı. En büyük altcoin olan Ethereum (ETH), 2.000 doların üzerinde işlem gördü ve son on günün en yüksek seviyelerine ulaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz