Ünlü Analiste Göre Bitcoin Yıl Sonuna Kadar 20 Bin Dolar Olacak

0
450

En iyi kripto analistlerinden ve Youtuber Carl Eric Martin, Bitcoin’in 2020’nin sonuna kadar 20.000 dolara ulaşacağını iddia etti ve bunun nedenlerini paylaştı. CoinMarketCap’in rakamlarına göre, lider kripto para birimi şu anda 7900 doların biraz üzerinde işlem görmektedir.

Ancak analist 2020’nin sonunda BTC’nin en az 20.000 dolara yükseleceğini düşünüyor. Bunun ana sebebi olarak ise Martin Mayıs ayında gerçekleşecek olan ödül yarılanmasını hatırlattı. Martin’e göre her dört yılda bir olan bu yarılanma olayı Bitcoin’in fiyatını önemli ölçüde etkileyecek. Pek çok kişi yarılanma etkisini ne zaman göreceğimiz konusunda fikir ayrılığına düşse de analiste göre 2020 yılı sonunda all time high’ı göreceğiz.

Ayrıca Martin yarılanmadan önce ve sonra piyasada Bitcoin’e olan ilginin çok yüksek olacağını dile getirdi. Ayrıca analist Haziran 2020’de özellikle yükselişten hemen sonraki ay olacağı için Bitcoin fiyatının artacağını belirtti. Lider para birimi 2020’nin sonunda veya 2021’in başında 20.000 dolara çıkmayı başaramasa bile bugünkünden çok daha değerli olacağı düşünülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz