Ünlü Analiste Göre ADA Fiyatı 0,7 Dolara Ulaşacak

0
219
Cardano (ADA)
Cardano (ADA)

Ünlü kripto para analisti Ali Martinez, Cardano’nun (ADA) yapmak üzere olduğu potansiyel hamleler hakkında bir gönderi yayınladı. Grafikte önemli bir model oluşturduğundan kripto paranın davranışına bağlı olarak iki senaryonun muhtemel olduğunu öne sürüyor.

Ali, Cardano’nun yerel parası ADA’nın şu anda daha düşük zaman dilimlerinde azalan bir üçgen modeli içerisinde hareket ettiğini tweetledi. Analist, 0,638 dolar seviyesinin üzerinde sürdürülebilir bir kapanış yapması durumunda, bunun ADA’yı 0,700 dolara doğru yükseliş eğilimine sürükleyebileceğini söylüyor.

Ali, Cardano topluluğunu yine de işlerin tam tersi bir senaryoyla sonuçlanabileceği konusunda uyarıyor. Onları 0,613 dolarlık destek seviyesine yakından bakmaya çağırıyor. ADA bu seviyede herhangi bir zayıflık gösterirse yükseliş momentumu kaybolacak ve kripto para aşağı doğru itilecektir.

Yine de ADA’nın son zamanlarda gösterdiği yükseliş potansiyeline rağmen, Kasım ayının ortasında ikinci en büyük Proof-of-Stake blok zinciri, sahipleriyle büyük bir zorlukla karşılaştı. Santiment tarafından yayınlanan bir analize göre, 17 Kasım’da çoğunluğu 1 ila 10 ADA tutan çok sayıda ADA cüzdanı, ADA depolarını elden çıkararak kapitülasyon gösterdi ve potansiyel bir fiyat dönüş noktası vaat etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz