Ünlü Analist Bu Hafta Hangi Coinlerden İyi Kazandığını Açıkladı

0
584

Ünlü analist Scott Melker zorlu zamanlarda karlı anlaşmalarıyla bilinen bir yatırımcı. Şimdi de analist genel olarak düşüşle geçen geçtiğimiz haftada yatırımlarını yaparak kendisi adına en sevdiği iki varlığı seçti. Tecrübeli kripto trader’ı ve danışmanı Scott Melker, son iki haftanın küresel piyasaların gördüğü en kötü zamanlar olarak tarif etti. Bununla birlikte bu düşüş piyasasında en karlı iki kripto yatırım fırsatını takipçileriyle paylaştı.

Melker, pazardaki durgunluğu doğru yatırımlarla tersine çevrilebileceğinden bahsetti ve Hedera Hashgraph (HBAR) ve Coti’yi (COTI) vurguladı. Ayrıca Melker bu iki hafta içinde yatırımcılar genelde para kaybederken kendisinin ticarette en iyi haftalarından birini geçirdiğini dile getirdi. Hedera halk ağının kendi kripto token’i olan Hedera Hashagraph (HBAR), son yedi gün içinde %58.3 kazandı. Coti (COTI) ise yine aynı zamanda % 78.9 oranında artış gösterdi.

Ayrıca, Hedera Hashgraph (HBAR) ve Coti (COTI) sahiplerini daha zengin hale getirebilecek tek varlık değildir. Hindistan’daki kripto yasağının kaldırılması haberlerinden sonra, WazirX (WRX) ve Matic Network (MATIC) birkaç saat içinde fırladı. WazirX’in (WRX) boğa koşusu % 143.5’lik bir artış elde etti. Matic Network (MATIC) ise dün yükselişini % 61.7 toplam kazanç ile tamamladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz