Ünlü Analist Bitcoin (BTC) Fiyatının 300-600 Bin Dolara Ulaşacağını Tahmin Ediyor

0
170
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Ünlü kripto analisti Michaël van de Poppe, yakın zamanda attığı bir tweette, Bitcoin (BTC) fiyatında önemli bir artış öngörerek kripto para birimi topluluğunda bir beklenti dalgasını ateşledi. Bu tahmin, birkaç spot Bitcoin borsa yatırım fonunun (ETF) ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından onaylanmasının ardından geldi.

Analist, Bitcoin’in 48 bin dolara ulaşmasıyla aralığın tanımlandığını belirtti. Van de Poppe, 36-40 bin dolar aralığındaki düşüşlerin sunduğu fırsatlar konusundaki heyecanını dile getirdi. Dahası, Bitcoin fiyatının mevcut piyasa döngüsünde 300-600 bin dolar aralığına ulaşma şansının olduğunu da öne sürdü.

Mevcut en son verilere göre, Bitcoin’in mevcut fiyatı 46.286 $ seviyesinde bulunuyor; bu, son 24 saatte %1,78’lik, son 30 günde ise %9,72’lik önemli bir artışı temsil ediyor. Bitcoin’in 24 saatlik işlem hacmi %34,58 artarak 51.726.787.995 dolara ulaştı.

Bitcoin’e olan ilgideki kayda değer artış, SEC’in çeşitli spot Bitcoin ETF’lerini resmi olarak onayladığı 10 Ocak’taki çığır açıcı gelişmenin ardından geldi. Onaylanan tröstler arasında Grayscale Bitcoin Trust, Hashdex Bitcoin ETF ve Bitwise Bitcoin ETF gibi endüstri devleri de yer alıyor ve bu da kripto para piyasası için önemli bir düzenleyici dönüm noktasına işaret ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz