Uniswap ve Apple Kripto Cüzdanı Konusunda Anlaşmazlık Yaşıyor

0
274
Uniswap
Uniswap

Ethereum’daki en büyük merkezi olmayan borsayı (DEX) destekleyen Uniswap Labs, iPhone kullanıcıları için bir mobil kripto cüzdanı başlatmayı planlıyor, ancak Apple’ın (AAPL) başka fikirleri var gibi görünüyor. Uniswap Labs sözcüsü “Apple henüz lansmanımıza yeşil ışık yakmayacak ve nedenini bilmiyoruz – endişelerini yanıtladık, her soruyu yanıtladık ve teknik özelliklerine %100 uyumlu olduğumuzu yineledik.” dedi.

Açıklanamayan gecikme, Apple’ın kripto dünyasının mobil yazılım ekosistemi olan iOS’a erişimini düzenlemede katı bir bekçi olarak algılanmasına katkıda bulunabilir. iPhone üreticisi, ticaret politikalarını bazı kripto şirketlerine uyacak şekilde uyarlamayı reddetti ve ayrıca “onaylanmış bir borsa” kullanmayan kripto ticareti uygulamalarını yasakladı.

Bir basın açıklamasında Uniswap Labs, planlanan mobil uygulamasının öncelikle kendi kendini koruyan bir kripto cüzdanı olduğunu, yani kullanıcıların varlıkları üzerinde tam mülkiyet ve kontrole sahip olacağı anlamına geldiğini söyledi. Apple’ı beklemek yerine Uniswap Labs, uygulamasını TestFlight beta platformu aracılığıyla 10.000 kullanıcıya yayınlamayı planladığını açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz