Ukrayna Bağışlarda Polkadot Kabul Edecek

0
408
Polkadot
Polkadot

Resmi Ukrayna kripto cüzdanları artık Polkadot (DOT) ekosisteminden bağış kabul ediyor. Ukrayna’nın diğer kripto para birimlerini kabul etmesi için kripto topluluğundan gelen çağrılar yanıtlandı.

Resmi Ukrayna Twitter hesabı, artık Polkadot’tan (DOT) bağış kabul edeceğini, diğer kripto para birimlerinin de yakında ekleneceğini paylaştı. Polkadot’un kurucu ortağı Gavin Wood, daha önce Ukrayna cüzdanlarına DOT eklenirse, kişisel olarak 5 milyon dolar katkıda bulunacağını açıklamıştı. Ukrayna bağışlarda DOT’u kabul ettikten sonra, Wood kabaca 5,7 milyon dolar olan 298.367.2269896686 DOT bağışlayarak sözünü yerine getirdi.

Son verilere göre Ukraynalı hayır kurumları, ordu ve hükümet için toplam kripto bağışları 37 milyon doları aştı. Wood’un tek bağışı, toplam kripto bağışlarının %10’undan fazlasını oluşturuyor. Gerçekten de Wood’un bağışı, bugüne kadarki en büyük bireysel kripto bağışlarından biridir. Sam Bankman-Fried’in platformu FTX, borsa platformunda her Ukraynalıya 25 dolar bağışlarken, Chain.com CEO’su Deepak Thapliyal 100 Ether (ETH) veya 280.000 ABD Dolarının üzerinde bağışta bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz