Ukrayna Airdrop’unu İptal Etti, NFT’lere Yöneldi

0
329
Ukrayna
Ukrayna

Ukrayna Başbakan Yardımcısı Mykhailo Fedorov Çarşamba günü halka, ülkenin Salı günü açıklanan kripto bağışçıları için yayınladığı airdrop’u iptal ettiğini duyurdu. Bunun yerine para birimi olmayan tokenlerin (NFT’ler) satışı yoluyla daha fazla para toplamayı planladığını bildirdi. Ukrayna geçtiğimiz gün kripto airdrop programını başlattı. Resmi Ukrayna kripto cüzdanının, Crypto Twitter’da tartışma konusu haline gelen airdrop duyurusunun ardından 7 milyon dolar bağış aldığı bildirildi.

Bugün Fedorov, Ukrayna’nın NFT’leri kullanmayı planladığını dile getirdi. Federov yakında Ukrayna Silahlı Kuvvetlerini desteklemek için NFT’leri duyuracaklarını açıkladı. Bakan, airdrop’un iptalinin nedenini açıklamazken, kripto topluluğundaki bazıları U dönüşünden memnun olmadı.

Ukrayna, Rusya’nın işgalinin bir sonucu olarak ülkedeki kötüleşen durumun ortasında kripto sektörüne döndü. Geçen Cumartesi, Ukrayna için resmi Twitter hesabı, dünya çapındaki kripto topluluğundan bir yardım çağrısı ile birlikte bir Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) cüzdan adresi paylaştı. Kripto topluluğunun daha fazla kripto desteği ekleme talebi üzerine, resmi bağış cüzdanı Polkadot ve Dogecoin adreslerini de eklemeye devam etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz