Twitter’ın Kripto Mühendisliği Lideri İstifa Etti

0
222
Twitter
Twitter

Twitter’ın Kripto Lideri Tess Rinearson, şirketten ayrıldı. Twitter profili artık gizli olan Rinearson, Berlin, Almanya’da yaşıyor ve Linkedin ve Twitter profillerine göre bir yılı aşkın bir süredir Twitter için çalışıyor. Rinearson, bu yazıyı yazdıktan sonra Linkedin profilini Twitter’dan ayrılışını yansıtacak şekilde henüz güncellemedi. Rinearson Cuma günü Twitter’da “Kripto ekibinin Twitter’da başlattığı her şeyle gurur duyuyorum ve sonuna kadar göremeyeceğim için üzgünüm” dedi. “Ama şirkette hâlâ çok zeki, düşünceli insan var ve ben her zaman onları destekliyorum.” diye ekledi.

Rinearson, Twitter’dan önce Interstellar, Interchain ve Chain kripto firmalarında Mühendislikten Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak çalıştı. Ayrıca, başlangıçta Twitter ve Blogger’ın kurucu ortağı Evan Williams tarafından Twitter’ın daha uzun biçimli, reklamsız bir sürümü olarak oluşturulan Medium web sitesinde mühendis olarak çalıştı.

Musk, Twitter çalışanlarına bu hafta başlarında e-posta yoluyla “İleriye dönük olarak, çığır açan bir Twitter 2.0 oluşturmak ve giderek daha rekabetçi hale gelen bir dünyada başarılı olmak için son derece sert olmamız gerekecek” dedi. “Bu, yüksek yoğunlukta uzun saatler çalışmak anlamına gelecek. Yalnızca istisnai bir performans geçer not teşkil edecektir.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz