Tron’un Kurucusu ‘Warren Buffett’ın Bitcoin Sahibi Olduğunu’ İddia Ediyor

0
122
Warren Buffett
Warren Buffett

Tron blockchain’in kurucusu Justin Sun, Berkshire Hathaway yatırım fonunun kurucusu ve dünyanın en zengin adamlarından biri olan Warren Buffett’ın bir Bitcoin’e sahip olduğuna inandığını belirten bir tweet yayınladı.

Tron blockchain’in yaratıcısı ve Poloniex ve Huobi borsalarının sahibi Justin Sun, Omaha Oracle’ının (Buffett’ın finans çevrelerindeki takma adı), Sun’ın 2020’de düzenlenen yardım yemeği sırasında kendisine sunduğu Bitcoin’i elinde tutmaya devam ettiğine inanıyor gibi görünüyor.

Sun, Buffett’ın karısının hayır kurumuna birkaç arkadaşını da getirme izni vererek 4,56 milyon dolar bağışladıktan sonra Buffett’la o akşam yemeğini yeme şansını elde etti. Bu akşam yemeğine gelenler arasında Litcoin kurucusu Charlie Lee, eToro Yoni Assia’nın kurucusu, Binance’in üst düzey yöneticisi Helen Haiyu da vardı. Yemekte genel olarak Tesla, Bitcoin, Tron ve kripto başta olmak üzere çeşitli konular konuşuldu. Sun, Buffett’ı bir kripto destekçisine dönüştüremese de ünlü yatırımcıya, içinde birden fazla Bitcoin ve 1.930.830 TRX barındıran bir Samsung Galaxy kripto akıllı telefon hediye etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz