Tron’dan Dev Yayıncılık Hamlesi Dlive BTT’ye Geçiyor!

1
522

Tron kurucusu Justin Sun’ın yakında çok büyük bir ilerleme gerçekleştiriyoruz diyerek yaptığı duyurunun detayları belli oldu.

Bittorent Foundation; Lino Network ile stratejik partnerlik yapacağını ve Lino altyapısında çalışan merkezsiz canlı yayın platformu Dlive‘in Bittorent altyapısına geçeceğini duyurdu. Duyuruda daha detaylı bilgiler 15 Ocak’ta paylaşılacak denildi.

Dlive.tv blockchain alt yapısını kullanan bir canlı yayın platformudur.  Bu alandaki en büyük merkezi firma olan Twitch’e alternatif olarak varlığını sürdürmektedir. Ünlü yayıncı PewDiePie’ın orada yayın açmasıyla bir dönem kendinden oldukça söz ettirmişti. Dlive’ın en büyük özelliği hem canlı yayın yaparak hem de izleyerek para kazanılabilmesi. Partnerlik öncesinde yayıncılar ve izleyiciler özünde sadece platformun kendi parası Lino kazanabilirken artık Bittorent Token (BTT) de kazanabilecekler.

Youtube’un geçtiğimiz günlerde kripto para kanallarına yönelik uyguladığı sansür sonrası merkezi olmayan sosyal medya tartışmaları alevlenmişti. Justin Sun bu fırsatı ilk değerlendirenlerden biri olarak Tron Network’e fayda sağlayacak gibi gözüküyor.
DLive, Blockchain ve dijital medyanın birleşmesiyle gerçek dünyadaki en iyi çalışan  örneklerden biri.” diyen Sun; Dlive’ı Tron ve Bittorent ile bir araya getirmenin çok büyük bir değer yaratacağını söyledi.

 

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz