Trader, Ethereum ETF’nin BTC Hakimiyetine Maksimum Acı Getireceğini Söyledi

0
158
Ethereum
Ethereum

Üst düzey analist ve kripto yorumcusu, önümüzdeki boğa koşusunda Ethereum’un (ETH) Bitcoin’i (BTC) gölgede bırakma şansının olduğundan emin.

En büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), bu döngüde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilir. Ancak @hedge__x, 19 Ocak’ta X hesabında yaptığı paylaşımda, BTC başına 100.000 doların üzerinde olsa bile bunun birçok Bitcoin meraklısı için hayal kırıklığı yaratacağını söyledi.

Buna karşılık Ethereum (ETH), Bitcoin’e kıyasla çok daha etkileyici bir yükseliş potansiyeline sahip. Diğer katalizörlerin yanı sıra Ethereum’un ileride olası ETF onayı var. Bu bir sonraki ETH rallisi için harika bir katalizör olabilir.

Ethereum’un (ETH) EIP-4844 veya Proto-Danksharding yükseltme aktivasyonuna yaklaştığı unutulmamalıdır. L2’lerdeki oyunu değiştirecek ve onları daha kaynak verimli hale getirecek şekilde ayarlandı. Bu nedenle analist, Bitcoin hariç olmak üzere kripto para piyasasının kümülatif kapitalizasyonunun bir göstergesi olan Total2’nin potansiyeli konusunda olumlu düşünüyor. Trader, Bitcoin Hakimiyeti (BTC.D) göstergesinin “maksimum acı” yaşayacağını tahmin etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz