Toncoin (TON), Yüzde 35 Yükseldi

0
95
Toncoin
Toncoin

The Open Network blockchain’in yerel token’ı olan Toncoin’in (TON) fiyatı bugün tek bir saat içinde %35’ten fazla arttı. Bu hızlı yükselişin arkasındaki katalizör, ünlü mesajlaşma platformu Telegram’ın arkasındaki milyarder deha Pavel Durov’un yaptığı heyecan verici bir duyuruydu.

Durov, platformdaki kanal sahipleri için oyunun kurallarını değiştiren bir gelişmeyi açıklamak üzere Telegram kanalına gitti. Gelecek aydan itibaren içerik oluşturucular, içerikleri karşılığında mali ödüller kazanma fırsatına sahip olacak. Telegram’ın yayın kanallarının aylık şaşırtıcı bir trilyon görüntüleme sayısına ulaşmasıyla bu hamle, içerikten para kazanma alanında muazzam bir değişime işaret ediyor.

Şimdiye kadar bu görüntülemelerin yalnızca bir kısmı, yani yalnızca %10’u, gizlilik odaklı bir tanıtım aracı olan Telegram Reklamları aracılığıyla para kazanıldı. Ancak Mart ayına gelindiğinde Telegram Reklam Platformu, neredeyse yüze yakın yeni ülkedeki reklamverenlere erişimini genişletecek ve kanal sahiplerinin içeriklerinden faydalanmalarının kapılarını açacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz