Tom Lee: Bitcoin’in Fiyatı Tesla Hisseleri Gibi Yükselecek

0
467
Tom Lee
Tom Lee

Yatırım fonu Fundstrat’ın kurucu ortağı Tom Lee, 2020 Coingeek Konferansı’nda konuşurken sektör ile ilgili önemli konulara değindi. Lee’ye göre kripto pazarı hala çok küçük ayrıca kurumlar kripto almaya başladığında ise FOMO devreye girecek.

Bunu desteklemek için, birkaç ay içinde 450 dolardan 991 dolara yükselen Tesla hisse senetlerini örnek verdi. Lee yaptığı açıklamada Tesla’nın dört ay içinde 140 milyar dolarlık bir piyasa değeri eklediğini belirtti. Ayrıca Lee kurumlar yatırımlarında ağırlıklı kripto tutmak istediklerine karar verdikleri gün, hemen hemen aynı tür parabolik hareketi kripto sektöründe de göreceğimizi dile getirdi.

Bununla birlikte Lee Y Kuşağının kripto sektöründeki önemine de dikkat çekti. Lee’ye göre 60 yaşında insanlar bugün ABD’de paranın% 76’sından fazlasına sahip ancak önümüzdeki 20 yıl içinde, Y Kuşağı gençleri bu servetin 68 trilyon dolarını miras olarak alacak.

Ayrıca Lee mevcut sistemin aşırı pahalı olduğuna ve Bitcoin’in daha ucuz bir alternatif sunabileceğine dikkat çekti.

OECD’den gelen verileri kullanarak, bankacılık bugün ekonomideki tüm faaliyetlerin% 6’sını almaktadır. Yani, yaptığınız her 1 dolarlık işlemin yapılabilmesi için bankacılık sektörüne 0.06 dolar ödenir ”dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz