Tim Draper Hala Bitcoin’in 250.000 Dolara Yükseleceğine İnanıyor

0
315
Tim Draper
Tim Draper

Amerikalı yatırımcı Tim Draper, Bitcoin fiyatının sonunda 250.000 dolara ulaşacağına hala inanıyor. Tanınmış kripto para traderı Scott Melker ile yakın tarihli bir röportajda, Draper daha fazla kadının Bitcoin kullanmaya başlayacağını tahmin etti. Bunun, kripto para biriminin kullanıcı tabanını önemli ölçüde genişleteceğini belirtti.

Draper, “Birden tüm kadınların Bitcoin cüzdanları olacak ve Bitcoin ile bir şeyler satın alacaklar” dedi. ABD’de servetin kabaca %51’inin kadınlar tarafından kontrol edildiği göz önüne alındığında, Bitcoin fiyatını önemli ölçüde yükseltebileceklerini tahmin etmek zor değil. risk sermayedarı defalarca Bitcoin fiyatının 2023’ün başlarında 250.000 dolara ulaşacağını tahmin etti. 2020’de Skype ve Hotmail’in erken yatırımcılarından biri olan Draper, başkan seçilirse Bitcoin’i ABD’de resmi para birimi yapacağını söylemişti.

Bununla birlikte, amiral gemisi kripto para biriminin şu anda sadece 29.025 dolardan işlem gördüğü göz önüne alındığında, 2023 yılının başında Bitcoin’in 250 bin dolara ulaşacağı tahmininin başarısız olması kuvvetle muhtemeldir. Draper’ın tahmininin doğru olması için Bitcoin fiyatının %762 artması gerekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz