Three Arrows Capital İflas Başvurusunda Bulundu

0
307
Three Arrows Capital
Three Arrows Capital

Bloomberg’in bildirdiğine göre, 3AC olarak da bilinen kripto yatırım şirketi Three Arrows Capital Cuma günü Bölüm 15 İflas başvurusunda bulundu. Blockchain analitik platformu Nansen’e göre, haber beklenmedik olmasa da Mart ayına kadar 10 milyar dolarlık varlık yöneten on yıllık önde gelen firma iflas başvurusunda bulundu. Bölüm 15 iflas, uluslararası ve ABD mahkeme sistemleri arasında iş birliğini mümkün kılar ve genellikle borçlunun varlıklarını korumak amacıyla dosyalanır.

ABD merkezli kripto para ödünç verme platformu Cred Inc., platformundaki dolandırıcılık faaliyetleriyle ilgili endişeler nedeniyle müşteri fonlarının dondurulduğunu açıklamasından bir hafta sonra Cumartesi günü iflas başvurusunda bulundu. Dosyalama, Voyager Digital’in Three Arrows’a toplam 646 milyon dolarlık ödenmemiş kredileri gerekçe göstererek alım satım ve para çekme işlemlerini askıya almasından saatler sonra ortaya çıktı. Voyager, Pazartesi günü Three Arrows’a bir temerrüt bildirimi yayınladı.

İflastan önce, Three Arrows Capital kripto ile ilgili girişimlere yaptığı birçok yatırımla biliniyordu. Şirket, 2012 yılında Su Zhu ve Kyle Davies tarafından kuruldu ve kriptonun en büyük proje ve şirketlerinin çoğunda yer aldı: Bitcoin, Ethereum, Solana, Axie Infinity ve BlockFi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz