Tezos 2019’da 8000 Bitcoin Sattı!

0
487

Tezos Vakfı’nın altı aylık raporunda vakfın Bitcoin portföyünden 2019 yılında ciddi oranda satış yapıldığı açıkladı. ICO ve çeşitli yatırımlar sonrasında Tezos 31 Temmuz 2019’da yaklaşık 397,7 milyon dolarlık Bitcoin’in sahibi olmuştu. Yani kabaca Tezos’un elinde 39.700 Bitcoin vardı.

30 Ocak tarihindeki portföye göre Tezos’un elinde 31,800 Bitcoin kaldığı açıklandı yani 2019 yılında Tezos’un 8000 Bitcoin‘i sattığı ortaya çıktı. Bu satışlardan elde edilen para Ethereum gibi diğer kripto para birimlerinin yanı sıra bonolar, özkaynaklar ve fiat para birimleri de dahil olmak üzere diğer varlık sınıflarına yeniden yatırıldı. Raporda ayrıca Tezos Vakfı’nın, genesis bloğundan elde ettiği XTZ‘leri satmak gibi bir planının olmadığı açıklandı.

Tezos Vakfı CFO’su Roman Schnider verdiği röportajda Bitcoin’i “önemli bir değer saklama deposu” olarak kabul etmesine rağmen, varlık stratejisi politikalarının kısa vadeli piyasa hareketlerinin dikkatlerini dağıtmasına izin vermeden uzun vadeli hedeflerine odaklanmaya yönelik olduğunu ve bu yüzden Bitcoin satmaya başladıklarını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz