Tether CTO’su, Bitcoin Madenciliği Hakkında Konuştu

0
203
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Tether CTO’su Paolo Ardoino, Bitcoin madenciliğinin daha iyi analitik araçlara ihtiyacı olduğunu söyledi. Tether CTO’su Paolo Ardoino, madencilik sitelerinin gelişmiş analitiğini ve performansını sunmayı amaçlayan geliştirme aşamasındaki madencilik yazılımının ayrıntılarını açıkladı.

Tether her iki kategorideki son yatırım çabalarını takiben, veri analitiği kullanarak çalışan Bitcoin madenciliğini ve yenilenebilir enerjiyi optimize etmek için özel yazılım geliştiriyor.

Adını Yüzüklerin Efendisi üçlemesindeki cüce madencilik krallığından alan Moria, Ardoino ve bir geliştirici ekibi tarafından inşa ediliyor. Tether’in CTO’su daha önce yazılımın ayrıntılarını yakın tarihli bir sosyal medya gönderisinde paylaşmıştı. Tether, fazla USDT rezervlerinin bir kısmını kullanarak enerji üretimine ve Bitcoin madenciliğine aktif olarak yatırım yapıyor.

Ardoino, madenciler, konteynerler ve elektrik trafoları dahil olmak üzere çeşitli cihazlar tarafından üretilen verilerin gerçek zamanlı olarak kaydedilmesinin, izlenmesinin ve analiz edilmesinin sağlanmasının operasyonları düzene sokmak için zorunlu olduğunu söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz