Terra Yüzde 17 Yükseldi

0
323
Terra (LUNA)
Terra (LUNA)

Terra (LUNA) fiyatı son 24 saat içinde %17 artarak kripto para piyasasının geri kalanını geride bıraktı. Şimdilerde LUNA kripto para piyasasının geri kalanından daha iyi performans gösteriyor. Büyük spot borsalarda 89 dolardan işlem görüyor.

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) de 40.000 doları geri aldıktan sonra yeşilde, ancak sadece %4 arttı. Dün lider kripto para birimi 39.000 dolar seviyesinin altına düştü ve bir aydan fazla bir süre içinde en düşük fiyat noktasına ulaştı. Ethereum (ETH) dahil en büyük altcoinler, bazı kayıpların ardından şu anda yatay seyrediyor. Cardano (ADA), %2’den fazla düştükten sonra bir kez daha LUNA’nın altına düştü. Solana (SOL), diğer en iyi kripto para birimlerinin altında performans göstermesine rağmen yedinci sırada yer alıyor.

Terra ekosistemindeki en popüler algoritmik stablecoin olan TerraUSD (UST), yakın zamanda piyasa değeri ile Binance USD’yi (BUSD) geride bıraktı. Şu anda Tether (UST) ve USD Coin’in (USDC) arkasında en büyük üçüncü stablecoin olarak listeleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz