Tek Bir Cüzdan 285 Milyon UST Satın Aldı

0
352
Terra UST
Terra UST

Tek bir cüzdan, Curve ve Binance’e 285 milyon UST’lik devasa bir miktar satın aldı. Ethereum blok zinciri üzerine kurulu merkezi olmayan bir borsa olan Curve Finance, muazzam UST satışını bildirdi. Ancak LUNA destekçileri, bunun tek bir oyuncu tarafından projeye zarar vermek için düzenlenen “kasıtlı ve koordineli bir saldırı” olabileceğini düşündüler.

Twitter’da Terra’nın kurucu ortağı Do Kwon, “kaosu sevdiğini” tweetleyerek bu endişeleri küçümsedi. Ardından, Terra (LUNA) piyasa değeri açısından dokuzuncu sıraya geriledi. Ancak Terra UST, piyasa değeri açısından üçüncü en büyük stablecoin’i sıralarken, piyasa değeri açısından 10. sırada kalıyor. UST, hem Terra’nın yerel LUNA tokenleri hem de Bitcoin’deki milyarlarca dolar aracılığıyla dolara sabitlenmesini sağlayan algoritmik bir sabit paradır.

Justin Sun, UST’yi satın aldı

Tron’un kurucusu Justin Sun, bir tweet’te UST’yi satın aldığını belirtti. Kripto gazetecisi Colin Wu tarafından paylaşıldığı gibi, veriler Justin Sun’ın adresinin Curve’de yaklaşık 1 milyon UST satın aldığını gösteriyor. TRON kısa süre önce UST’yi taklit eden algoritmik stabilcoin USDD’yi piyasaya sürmüştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz