Ted Cruz Bitcoin Madenciliğini Desteklediğini Söyledi

0
194
Bitcoin Madenciliği
Bitcoin Madenciliği

Fox News Radyosunda konuşan Teksas senatörü, Bitcoin madenciliğinin eyaletinin stresli elektrik şebekesi için iyi olduğunu söyledi. Aşırı hava koşullarında Bitcoin’in enerji şebekelerine nasıl yardımcı olabileceğine değinen Cruz, “Bitcoin madenciliğine ve kripto para birimine büyük inancım var” dedi.

Senatör, “Bitcoin madenciliği şebekenin dayanıklılığını artırabilir” diye devam etti ve makinelerin “kriz zamanlarında nasıl kolayca kapanabileceğini” ve “acil durum güç rezervuarları” haline gelebileceğini açıkladı.

Teksas şu sıralar sert bir hava koşullarından geçiyor. Kayıtlara geçen en sıcak ikinci yazı kaydeden eyaletin yerel şebekesi (eyaletin kabaca %90’ına denk gelen 25 milyon Teksaslıya elektrik sağlıyor) acil durum tedbirlerini uygulamaya zorlandı. Bu önlemler, Bitcoin madencilerinin enerji tüketimini azaltması gerektiği anlamına geliyordu; bu da bazı madencilik şirketlerinin, kamu hizmeti işleviyle yaptıkları enerji satın alma anlaşmaları nedeniyle milyonlarca dolar gelir elde etmelerini sağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz