SUSHI Yüzde 14 Arttı

0
251

Küresel varlık yönetimi firması GoldenTree, merkezi olmayan borsa (DEX) SushiSwap’ta 5,3 milyon dolarlık token hissesini açıkladı ve SUSHI tokeni, yükselişe geçen yatırımcılarla birlikte %13 yükseldi. GoldenTree, yönetimi altında yaklaşık 50 milyar dolarlık varlığa sahip ve “Bir süredir SushiSwap’ı takip ettiğini” söyledi. Varlık yöneticileri kısa süre önce kripto odaklı GoldenChain Varlık Yönetimi bölümünü başlattı ve “Sushi ile ilgili her konuda daha aktif olmak için heyecanlı olduklarını” söyledi.

GoldenTree, SushiSwap’ın diğer hedeflerin yanı sıra tokenomik ve genel stratejisi üzerinde çalışmasına yardımcı olmaya odaklanmayı planladığını söyledi. SushiSwap, bir başka popüler DEX, Uniswap’ın bir çatalıdır ve 2020’de piyasaya sürülmüştür.

Kripto dünyasının geri kalanında olduğu gibi, yatırımcının protokole olan güveni son birkaç ay içinde azaldı ve SUSHI bu yıl Mart ayında 13 dolarlık bir yılın en yüksek seviyesinden %90 düştü. GoldenTree, bunu fark etmesine rağmen, SushiSwap’ın hala “inanılmaz bir potansiyele” sahip olduğunu düşündüğünü söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz