Super Bowl’da Elon Musk Dogecoin Tişörtü Giydi

0
386
Elon Musk
Elon Musk

Kendini “Dogefather” ilan eden ve milyarder girişimci Elon Musk, Super Bowl’da Dogecoin’e olan bağlılığını bir kez daha halka gösterdi. Tartışmalı Tesla CEO’su, çok beklenen spor musabakasında bir Dogecoin tişörtü giydi. Bu sayede Musk, meme tokeni Dogecoin’in kısa süreliğine yükselişe geçmesine neden oldu.

Musk,Dogecoin’den “halkın kripto para birimi” olarak bahsetmekte ısrar ediyor ve hatta onun sonunda dünyanın para birimi haline gelebileceği fikrini bile ortaya attı. Mali uzmanlar ise test edilmemiş varlıklara yatırım yapılmaması konusunda uyarıda bulunarak bu tür iddialardan şüphe duymaya devam ediyor.

Bu arada, birçok kripto şirketinin gülünç reklamlar yayınlamasıyla geçen yıl “Crypto Bowl” olarak etiketlenen Super Bowl, bu yıl kripto dünyasından pek reklam almadı. Bunun nedeni, bir Super Bowl reklamı yayınlamayı amaçlayan en büyük kripto borsalarından biri olan FTX’in çökmesi oldu. Tüm kripto para birimi endüstrisi, kısa süreli bir coşku döneminin ardından geçen yıl büyük bir kriz yaşadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz