Super Bowl Reklamında Blockchain Projesi Gösterildi

0
294

Dünyanın en çok takip edilen spor etkinliği olan Super Bowl sırasındaki reklam araları, reklamcılık dünyasının hem en pahalı hem de en karlı reklam dönemi olarak değerlendiriliyor. Bu nedenle bir Blockchain şirketi bu devasa pazara reklam vermeyi tercih etti.

Teksas merkezli bir reklam ajansı olan Avocados From Mexico (AFM), Super Bowl reklamında Blockchain teknolojisi tanıtıp kullanan ilk şirket oldu. Şirket büyük oyunun öncesinde, birçok reklam molasından birinde izleyicilere müşterisi Vatom Labs‘ın reklamını göstertti.

AFM izleyicilerin ödülleri kazanmak için toplayabilecekleri bir non-fungible-token (NFT) oluşturmak için BlockV ile işbirliği yaptı. Kullanıcılar, bir Vatom cüzdanı oluşturarak ve markayı tanıtmak için bir dizi önemli eylem gerçekleştirerek Vatom Token’leri topladı Kullanıcılar token topladıkça 30.000 dolar kazanmak için bir ödül kazanma şansı yakaladı.

Avocados From Mexico dijital pazarlama başkanı Ivonne Kinser, “Sektörümüzü ileriye taşımak için sürekli olarak yeni ve yenilikçi pazarlama stratejileri araştırıyoruz.”dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz