Stellar, Dogecoin ve Terra Yükselişte

0
283
Altcoinler
Altcoinler

CoinMarketCap verilerine göre, altcoin piyasası Bitcoin ile birlikte toparlanıyor ve popüler altcoinler Dogecoin, Stellar ve LUNA son 24 saat içinde yükseldi. Bitcoin, enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından 12 Ocak’ta 44.342 dolara yükseldi. Tüketici Fiyat Endeksi 2021 yılı boyunca %7 artarak Haziran 1982’den bu yana en yüksek seviye oldu. İkinci en büyük kripto para birimi Ethereum ise 3.420 dolara yükseldi.

Neredeyse tüm kripto para birimleri yükselirken, Solana (SOL), Terra (LUNA), Dogecoinn (DOGE) ve Stellar (XLM) yaklaşık %10 değer kazandı. Stellar’ın (XLM) son zamanlardaki yükselişi, tek bir Stellar adresini birden fazla kullanıcıyla eşleştirmeyi kolaylaştıran yeni bir Stellar hesabı türü olan muxed hesapların yayına girmesiyle aynı zamana denk geldi. Köpek temalı kripto para Dogecoin, son 24 saatte %10.18’in üzerinde çift haneli kazançlar kaydetti. CoinMarketCap verilerine göre Terra (LUNA), son 24 saatte 82 dolara yükseldi.

Piyasa uzmanlarına göre Bitcoin (BTC) ve altcoinler bir rahatlama rallisi başlatmış görünüyor. ETH/BTC grafiği son iki günde güç belirtileri gösteriyor ve 12 Ocak’ta 0.077 sat’a ulaştı. Daha fazla yukarı yönlü hareket, daha sonra 0,08 sat’a doğru yolu açabilir, bu da pano genelinde görülen altcoin rallilerinde bir devamlılık getirebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz