Stars Arena, Hack’ten Sonra AVAX’taki 3 Milyon Doları Boşalttı

0
205
Stars Arena
Stars Arena

Saldırganların sosyal uygulamadaki tokenleri güvence altına almaya yardımcı olan akıllı bir sözleşmeyi istismar etmesiyle Avalanche’ın yeni Stars Arena’sındaki kilitli fonların neredeyse tamamı boşaltıldı.

Avalanche’ın yaklaşık 3 milyon dolar değerindeki AVAX tokenleri tükendi ve saldırganın ardından Stars Arena’da 1 doların biraz altında fon kaldı. Stars Arena geliştiricileri saldırıyı Cumartesi sabahı bir tweet ile doğruladı. Stars Arena, bir haftadan biraz daha uzun bir süre önce faaliyete geçti ve Avalanche topluluğu üyeleri arasında hızla bir kült takipçi kazandı; bunlardan bazıları platformdan 1.000 AVAX’a kadar işlem ücreti kazandı. Ayrıca AVAX token fiyatlarının hafta içinde bir noktada %6’ya kadar artmasına da yardımcı oldu.

Ethereum’a dayalı bir sosyal uygulama olan Friend.Tech’in bir kopyası olarak kabul edildi ve ağustos ayında piyasaya sürülmesinden sonraki haftalarda 100.000 kullanıcıya ulaştı. Her iki uygulama da kullanıcıların popüler X kullanıcılarının “anahtarlarını” veya “hisselerini” satın alarak kapalı bir sohbet odasına erişmesine olanak tanıyor ve bu da bu sahiplere çeşitli ayrıcalıklar sunabiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz