Standard Chartered: Ether ETF’lerinin Mayıs Ayında Onaylanması Muhtemel Değil

0
73
Ethereum
Ethereum

Standard Chartered bir raporda, Ethereum’un (ETH) tutan ETF’lerin Mayıs ayında onaylanma ihtimalinin düşük olduğunu söyledi. Artan makro riskler, spot Bitcoin (BTC) ETF girişlerinde yavaşlamaya yol açtı. Banka, yıl sonu bitcoin fiyat hedefini 150.00 dolar, Ethereum hedefini ise 8.000 dolar olarak yineledi.

Ocak ayında spot bitcoin (BTC) borsada işlem gören fonların onaylanması, en büyük kripto para biriminde yükselişin hızlanmasına yardımcı oldu. Ancak Standard Chartered, Ethereum ETF’sine yönelik beklentilere ilişkin değişen bakış açısına rağmen düşüş eğiliminde değil. Standard Chartered Salı günkü bir araştırma raporunda, dijital varlıkların son haftalarda mükemmel bir olumsuz rüzgar fırtınasına maruz kaldığını, ancak en kötüsünün geride kaldığını ve piyasanın toparlanmak için iyi bir konumda olduğunu söyledi.

Analist Geoff Kendrick, “Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) girişleri durdu ve Ethereum ETF’lerinin beklendiği gibi Mayıs ayında onaylanması artık pek mümkün görünmüyor” diye yazdı. Analist daha önce 18 Mart tarihli bir rapora göre Ethereum spot ETF’lerinin muhtemelen 23 Mayıs’ta onay alacağını söylemişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz